Monday 23 January 2012
CHOC MOIST CHEESE TART
Ni adalah product terbaru ASC...gabungan choc moist cheese cake dan pastry. Idea datang semasa menyiapkan tempahan cheese tart kawan sekolah. Memang best..bila dimakan terasa moist lapisan choc moist cake, rangup pastry dan yummy2 cheese serta terasa masam2 strawbery segar beserta filling bluebery dan strawbery...bestnya...jom kita jamu mata...
ini la rupa CHOC MOIST CHEESE TART, memang best, saiz besar, cheese banyak luar dalam
ini setelah dipotong
lapisan atas cheese dan strawbery segar bersama bluebery & bluebery filling
lapisan tengah chocolate moist cheese cake
lapisan bawah pastri tart yang rangup
bayangkan bagaimana rasanya semasa makan...
so sesiapa yang berminat , leh la hubungi ASC ya ...
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
TERMA DAN SYARAT TEMPAHAN
TERMA DAN SYARAT
1 . Tempahan mestilah di buat lebih awal. 2@3 minggu sebelum
tarikh yg anda kehendaki. Lebih awal lebih baik....dialu -
alukan.
2 . Sebarang pembetulan @ pembatalan mestilah di buat 7 hari
sebelum tarikh pick-up. ini utk urusan pemulangan wang
deposit anda , jika tidak deposit tidak akan dipulangkan.
3 . 50% deposit - perlu dibayar setelah tempahan dibuat , pembayaran penuh boleh dibayar pd hari pengambilan
4 . Pengesahan tempahan akan dibuat apabila 50% deposit telah diterima.
5 . My acc.no akan diberi apabila pengesahan tempahan telah dipersetujui.
6 . Harga - perubahan harga mengikut keadaan semasa @ design @ budget
1 . Tempahan mestilah di buat lebih awal. 2@3 minggu sebelum
tarikh yg anda kehendaki. Lebih awal lebih baik....dialu -
alukan.
2 . Sebarang pembetulan @ pembatalan mestilah di buat 7 hari
sebelum tarikh pick-up. ini utk urusan pemulangan wang
deposit anda , jika tidak deposit tidak akan dipulangkan.
3 . 50% deposit - perlu dibayar setelah tempahan dibuat , pembayaran penuh boleh dibayar pd hari pengambilan
4 . Pengesahan tempahan akan dibuat apabila 50% deposit telah diterima.
5 . My acc.no akan diberi apabila pengesahan tempahan telah dipersetujui.
6 . Harga - perubahan harga mengikut keadaan semasa @ design @ budget
No comments:
Post a Comment