emm..terasa lapar pulak perut ni terbau tart yg siap kembang lam oven nie...tunggu ya...yg nie order from my friend tuk besday anaknya...skali ngan sponge bob cake...
Sunday, 17 July 2011
kul 2.00 pm
emm..terasa lapar pulak perut ni terbau tart yg siap kembang lam oven nie...tunggu ya...yg nie order from my friend tuk besday anaknya...skali ngan sponge bob cake...
emm..terasa lapar pulak perut ni terbau tart yg siap kembang lam oven nie...tunggu ya...yg nie order from my friend tuk besday anaknya...skali ngan sponge bob cake...
my sponge bob square pants cake
25pcs blueberry & kiwi cheese tarts
alhamdulillah...terima kasih mas from KPKT Kuantan for your order & as a promoter for my cakes
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
TERMA DAN SYARAT TEMPAHAN
TERMA DAN SYARAT
1 . Tempahan mestilah di buat lebih awal. 2@3 minggu sebelum
tarikh yg anda kehendaki. Lebih awal lebih baik....dialu -
alukan.
2 . Sebarang pembetulan @ pembatalan mestilah di buat 7 hari
sebelum tarikh pick-up. ini utk urusan pemulangan wang
deposit anda , jika tidak deposit tidak akan dipulangkan.
3 . 50% deposit - perlu dibayar setelah tempahan dibuat , pembayaran penuh boleh dibayar pd hari pengambilan
4 . Pengesahan tempahan akan dibuat apabila 50% deposit telah diterima.
5 . My acc.no akan diberi apabila pengesahan tempahan telah dipersetujui.
6 . Harga - perubahan harga mengikut keadaan semasa @ design @ budget
1 . Tempahan mestilah di buat lebih awal. 2@3 minggu sebelum
tarikh yg anda kehendaki. Lebih awal lebih baik....dialu -
alukan.
2 . Sebarang pembetulan @ pembatalan mestilah di buat 7 hari
sebelum tarikh pick-up. ini utk urusan pemulangan wang
deposit anda , jika tidak deposit tidak akan dipulangkan.
3 . 50% deposit - perlu dibayar setelah tempahan dibuat , pembayaran penuh boleh dibayar pd hari pengambilan
4 . Pengesahan tempahan akan dibuat apabila 50% deposit telah diterima.
5 . My acc.no akan diberi apabila pengesahan tempahan telah dipersetujui.
6 . Harga - perubahan harga mengikut keadaan semasa @ design @ budget
No comments:
Post a Comment