Sunday 7 October 2012
STRAWBERRY FRUIT FLAN CAKE
mari kita buat kek span yang mudah...
pic 1 : kek baru keluar oven
pic 2 : kertas telah ditanggalkan dan nampak spongy2 tu
pic 3 : bahagian atas kek yg lembut hingga nampak kesan redai
pic 4 : kek telah siap dipotong guna benang, lebih mudah dan memang kemas...
kek ini dipotong 3 lapisan dan dilapis dengan strawberry filling, strawberi & kiwi slice..
di fros ngan fresh cream, strawberi filling
dan deco pula dgn almond flakes keliling kek dan hirisan strawberi segar di atasnya
dan ini hasil setelah siap...
pandangan dr atas...
dari depan pula...aduh meleleh tu yg tak tahan tengok...
setelah dipotong...nampak buah kiwi dan stoberi tu...
mudah, senang dan berbaloi buat sendri...
selamat mencuba...
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
TERMA DAN SYARAT TEMPAHAN
TERMA DAN SYARAT
1 . Tempahan mestilah di buat lebih awal. 2@3 minggu sebelum
tarikh yg anda kehendaki. Lebih awal lebih baik....dialu -
alukan.
2 . Sebarang pembetulan @ pembatalan mestilah di buat 7 hari
sebelum tarikh pick-up. ini utk urusan pemulangan wang
deposit anda , jika tidak deposit tidak akan dipulangkan.
3 . 50% deposit - perlu dibayar setelah tempahan dibuat , pembayaran penuh boleh dibayar pd hari pengambilan
4 . Pengesahan tempahan akan dibuat apabila 50% deposit telah diterima.
5 . My acc.no akan diberi apabila pengesahan tempahan telah dipersetujui.
6 . Harga - perubahan harga mengikut keadaan semasa @ design @ budget
1 . Tempahan mestilah di buat lebih awal. 2@3 minggu sebelum
tarikh yg anda kehendaki. Lebih awal lebih baik....dialu -
alukan.
2 . Sebarang pembetulan @ pembatalan mestilah di buat 7 hari
sebelum tarikh pick-up. ini utk urusan pemulangan wang
deposit anda , jika tidak deposit tidak akan dipulangkan.
3 . 50% deposit - perlu dibayar setelah tempahan dibuat , pembayaran penuh boleh dibayar pd hari pengambilan
4 . Pengesahan tempahan akan dibuat apabila 50% deposit telah diterima.
5 . My acc.no akan diberi apabila pengesahan tempahan telah dipersetujui.
6 . Harga - perubahan harga mengikut keadaan semasa @ design @ budget
No comments:
Post a Comment